Palau

The history of our brand

Het Nederlandse meubelmerk Palau is opgericht in 1997. De collectie, gericht op zowel consumenten ‚Ä®als zakelijke afnemers, bestaat uit sofa’s, fauteuils, stoelen, hoekbanken, poefen, tafels en kasten. Deze zijn leverbaar in vele afmetingen, kleurstellingen en materialen. Voor de meeste producten is maatwerk mogelijk.

Palau werkt samen met nationale en internationale ontwerpers als Ben van Berkel, Robert Bronwasser, Arik Levy, Björn Mulder en Mario Ruiz. Zij kenmerken zich door de typische Palau-signatuur, maar behouden daarbij hun uitgesproken eigen stijl.

Door vakmanschap te combineren met architectonische wensen heeft Palau al vele projectinrichtingen verwezenlijkt. Opdrachtgevers waren onder andere Credit Suisse, Erasmus MC, KLM, Kraft, Rabobank, Universiteit Utrecht, UPC en WTC.
Het Nieuwe Werken heeft een aanzienlijke invloed op de hedendaagse interieurarchitectuur. Mensen bepalen steeds vaker zelf wanneer en hoe ze werken. Flexibele werkplekken en informele, open ontmoetingsplaatsen worden daarom belangrijker. Palau speelt in op deze veranderende tijdsgeest door multifunctioneel meubilair te ontwikkelen met een breed scala aan mogelijkheden.

Palau staat voor ecologisch verantwoorde producten. De bedrijfsfilosofie is erop gericht een tijdloos ontwerp te leveren met een lange levensduur met behulp van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen en productiemethoden.

Palau heeft een kantoor en showroom in Design Post Amsterdam, een interieurcollectief dat een grote verscheidenheid toont aan designproducten van diverse internationale meubelmerken.

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE CATALOGUS